Home » Poroka v 2016 » Trendi poročnih oblek v letu 2016

Trendi poročnih oblek v letu 2016

Poroka v 2016 On Dec 12th, 2015 896 0

Najnovejša moda za neveste

Za vse tiste ženske, ki sanjate, da boste kmalu oblekle čudovito poročno obleko, ki vam bo pristajala kot ulita in požela veliko občudovanja, smo pripravili pregled modnih trendov na tem področju v letu 2016. Vas zanima, kaj prinašajo najsodobnejši trendi in kaj v letu 2016 narekuje poročna moda?

 

Zablestite kot princesa v obleki iz svojih sanj!

Eden od trendov leta 2016 je zagotovo romantika, zato bodo vse ženske, ki sanjajo o obleki kot iz pravljice, zagotovo prišle na svoj račun, saj bodo vsaj za en dan lahko postale sodobne princeske. V modi so namreč zelo široka krila, ki z več plastmi čipke ali kakšnega drugega lahkotnega materiala poskrbijo za magičen učinek, delujejo zelo razkošno in v poročni obred vnesejo nekaj dramatičnosti. Njihov kontrast predstavljajo zelo oprijeti zgornji deli, ki lepo poudarijo zgornji del telesa. Dodaten pridih romantičnosti na poročnih oblekah za leto 2016 pričarajo drobne cvetlice, ki so vtkane ali našite na blago, modni pa so tudi različni drugi cvetlični vzorci.

 

Poročna obleka

Poročna obleka kot iz sanj

 

Pokažite nekaj gole kože: hrbet, dekolte ali pas

Med poročnimi oblekami za leto 2016 je veliko takšnih, ki na prvi pogled od spredaj delujejo zelo strogo in elegantno, saj imajo visoko rezane ravne ovratnike, ko se nevesta obrne pa se pokaže, da razkrivajo veliko gole kože, saj je razgaljen praktično celoten hrbet. Če ne želite kazati hrbta, lahko pokažete svoj dekolte – nekateri med njimi so neverjetni in segajo skoraj do popka, predvsem pa so modni takšni z v-izrezom. Še vedno so v modi tudi dvodelne poročne obleke, sestavljene iz kratkega topa, ki ima pogosto daljše rokave, in dolgega, oprijetega krila, med njima pa se kaže ozek in seksi pas gole kože. Takšne obleke so bile v trendu že v letu 2015, a s svojim sofisticiranim krojem še vedno ostajajo v modi.

 

Trendovska poročna obleka v letu 2016

Poročna obleka

Kratke oblekice za moderne neveste

Čeprav so v modi tudi dolge in razkošne obleke, pa to še ne pomeni, da oblikovalci za leto 2016 niso pripravili tudi bolj preprostih oblekic za moderne neveste, civilne poroke ali za vse tiste, ki bi se rade po poročnem obredu na zabavi preoblekle v kaj bolj praktičnega in bolj primernega za ples. Od običajnih koktejl oblekic se takšne kratke poročne oblekice ločijo po razkošnih materialih, uporabi čipke ter asimetričnosti, ki obleki da sodobnejši, manj klasičen in igriv značaj. Prav zaradi tega v sebi združujejo simpatičnost kratke oblekice z razkošjem, ki ga mora imeti vsaka poročna obleka, saj gre namreč za obleko, ki se jo obleče le enkrat v življenju, zato mora biti kljub morebitni preprostosti vsekakor nekaj posebnega.

 

Kratka poročna oblekica

Krajša poročna obleka

Si upate poročiti v hlačah?

Eden od zanimivih trendov za leto 2016 so tudi poročne obleke s hlačami namesto krila. Na modnih pistah so oblikovalci predstavili različne pajace ali zelo široke hlače, ki so na prvi pogled videti kot krilo, pa tudi klasične hlačne kostime, ki so jih kombinirali z romantično vlečko. Takšne poročne obleke delujejo zelo elegantno in moderno, hkrati pa so daleč od tradicionalnih pričakovanj in večne klasike. Če želite presenetiti z izbiro svoje poročne obleke, potem vam bo s hlačami to vsekakor uspelo. Trend, primeren za vse tiste neveste, ki si drznete.

 

Drugačni z drugačno počno obleko

Drzna poročna obleka

 

Kakšne pa so najbolj modne barve za poročne obleke v letu 2016?

Večinoma tudi v letu 2016 poročne obleke v osnovi še vedno ostajajo klasične in tradicionalne: največ je seveda bele barve, ki pa so ji oblikovalci dodali tudi nekaj bolj kremastih odtenkov, predvsem pa so v modi komaj vidni in nežni vzorčki, ki obleke naredijo bolj razkošne in romantične. Poleg klasičnih barv pa se med trendi najde tudi njihovo popolno nasprotje: črne poročne barve, ki navdušujejo z gotskim glamurjem in več plastmi umetelno izdelane čipke.

Ne glede na to, kakšni so trendi poročnih oblek za leto 2016, pa je pomembno, da izberete takšno obleko, ki bo poudarila najlepše na vas in poskrbela za to, da vaš bodoči mož od vas, kar ne bo mogel odvrniti pogleda. Izberite poročno obleko, ki vam je pisana na kožo, in zablestite v njej na svoj poročni dan!

 

Trendi poročnih oblek

Poročne obleke v 2016

Oznake